Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Trabzonspor maçının hazırlıkları kapsamında yapacağı antrenman öncesinde teröre tepki göstererek Türk bayrağı açtı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, teröre tepki göstererek antrenman öncesinde dev Türk bayrağı açtı. Ülke genelinde olduğu gibi teröre tepki gösteren sarı-kırmızı futbolcular, terörü lanetledi.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Bu işler kelimelerle ifade edilebilecek bir durumdan çıktı. Öfkemiz aklımızın önüne geçmeye başladı. Şehit ailelerine baş sağlığı, ölenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Bu acı katlanılabilir gibi değil. Nasıl olacağını da pek bilmiyoruz. Herkesin üzerine büyük sorumluluklar düşüyor. Bir şekilde bu işten sıyrılmamız gerekiyor yoksa bu şekilde devam etmesi söz konusu değil. Kelimeler boğazıma düğümleniyor. Onun için ne gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Liglerde ertelenirse ertelenir. Birlik olmak lazım" dedi.
Kayserispor kaptanı İbrahim Dağaşan da, “Çok konuşmak istiyorum ama çokta bir şey söyleyemiyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehit kardeşlerimize Allah gani gani rahmet eylesin. Ailelerine sabır diliyorum. Gazi kardeşlerimize şifalar diliyorum. Bizim elimizden fazla bir şey gelmiyor. İdmana çıksak da çıkmasak da bir şey değişmiyor. Sadece üzüntülüyüz. Dualarımız onlarla. Allah ailelerine sabırlar versin. Sağ duyulu olmak gerek. Tüm milletimizi sağ duyuya çağırıyorum. Yorum yapmak bizim kolay oluyor ama orada bizim için mücadele eden kardeşlerimize dua ederek onlara destek olabiliriz. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.
Öte yandan, kulüp tesislerinin önüne de Türk bayrağı asıldı.