Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu Badminton Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Okullar Arası Badminton Şampiyonası"nda ‘küçük kızlar’ kategorisinde İstanbul üçüncüsü oldu.
Bahçelievler Engelliler Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya, 14 okuldan 150 sporcu katıldı. Bahçelievler İlçe Şampiyonu olarak turnuvaya katılan İhlas Koleji takımı, turnuva sonucunda üçüncü oldu. Sena Zehra Bol, Mina Özdamarlar, Rufeyde Gökcan ve Şevval Gölbaşı’ndan oluşan takım, İhlas Koleji’nin badmintondaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, önce ilçe şampiyonu olan ve daha sonra İstanbul üçüncülüğünü elde eden sporcuları ve onları çalıştıran öğretmenlerini kutlayarak, böyle başarıların öğrencilerin spora olan ilgisini artıracağını ifade etti. Koç, “Bu ay içinde birçok alanda başarılı sonuçlara imza attık. Geçtiğimiz günlerde de kürek takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. Her başarıdan sonra öğrencilerimiz bu takımlarda yer almak için daha istekli oluyorlar. Biz de onları destekliyoruz” dedi.
Sporun akademik başarıya olan katkısını her zaman vurguladığını söyleyen Koç, tüm anne babaların çocuklarını mutlaka bir spor dalına yönlendirmesi gerektiğini ifade etti.