Güngören Belediyesi’nin 11’incisini düzenlediği ’Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın bu yılki şampiyonu Güngören Halk Eğitim Merkezi oldu.
Güngören Belediyesi’nin ‘Renklerin Kardeşliği’ sloganı ile her yıl düzenlediği ve ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ bu yıl da büyük bir mücadeleye sahne oldu. İş dışında sosyal ortamda beraberlik ve bütünlük sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvada 12 takım mücadele etti.
Best Spor Tesisleri’nde gerçekleşen final maçlarına; Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Halk Eğitim Müdürü Sezai Çatalbaş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Halit Seyyar, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever, AK Parti Milletvekilleri, Mehmet Baykan, Abdullah Başçı ve çok sayıda izleyici takip etti. Kıyasıya mücadelenin yanında dostluk ve fair-play örnekleri sergilenen turnuvada mutlu sona ulaşan takım Halk Eğitim Merkezi oldu. Turnuvanın üçüncüsü BEDAŞ’a karşı galip gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Final maçında ise Güngören Halk Eğitim Merkezi, Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ni yenerek şampiyon oldu.
Kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşayan Halk Eğitim Merkezi personeli, madalya ve kupalarını Kaymakam ve Belediye Başkan’ından aldı. Güngören’e hizmet eden kurumların birbirini tanımasının gerekliliğine inandıklarını dile getiren Başkan Karaman, “Amacımız, farklı kurumlarda çalışan arkadaşlarımızın tanışıp, kaynaşması ve centilmence mücadele ederek spor yapmaları. Bizlere birbirinden heyecanlı mücadeleler izleten tüm takımları gönülden tebrik ediyorum. 11 yıldır kurumlar arası futbol turnuvasını başarıyla yürütüyoruz. Turnuvada mücadele eden takımlarımızın tamamı Güngören’e hizmet ediyor. Bu kurumlar iş için birbirleriyle sürekli iletişim halinde oluyor. Bu iletişimi daha da kuvvetlendirme ve birlik beraberlik duygusunu aşılamak için her yıl bu turnuvayı düzenliyoruz. Kupayı kazanan Halk Eğitim Merkezi personelini kutluyor, katılan tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.