PTT 1. Lig’in 30. haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Manisaspor, Süper Lig’e yükselme adaylarından Adana Demirspor’u 2-0 mağlup ederek, çok önemli bir üç puan kazandı.
PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Manisaspor, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda güçlü rakibi Adana Demirspor’u mağlup ederek, derin bir nefes aldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, “Haftalardır iyi oynuyorduk. Son iki hafta 10 numara top oynuyoruz. Artık takım oturdu, belli şeyleri iyi yapmaya başladı. Bugün çok şükür iyi futbol ve iyi netice aldık. Karşımızdaki ekip süper lige direk çıkabilecek bir ekip. Önümüzdeki hafta pazartesi günü oynayacağımız Bucaspor maçı daha önemli. Artık içeride dışarıda rahat oynuyor takımımız. Allah’a çok şükür sakat ve cezalımız da olmadı. İnşallah bu takımı kurtaracağız” dedi.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Sözlerine maçın hakemi ve Manisaspor’u tebrik ederek başlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Biz kötü oynadık. 4 tane forvet oyuncumuzun eksik olması maçı etkiledi. Ama şartlar ne olursa olsun bu oyunu kabul etmiyorum. Sebeplerini araştıracağız. Bu bize yakışmadı. Böyle bir mağlubiyeti kabul etmiyorum” şeklinde konuştu.