Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, “Bir gün İtalya’ya dönmek isterim. Hala Torino’da bir evim var. Sık sık Milano’ya alışverişe geliyorum. Ailem daha önce de İtalya’da mutluydu, yine mutlu olacaktır” dedi.
Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Felipe Melo, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın eski teknik patronu Roberto Mancini ve Galatasaray’da yaşadığı şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulunan Melo, sakatlığı ile ilgili de bilgi verdi. Melo, doktorların öngördüğünden bir ay önce sahalara döndüğünü belirterek, "Fiziksel olarak biraz güç kaybettim ama buradayım. Fenerbahçe derbisini televizyondan izlemek zorunda kaldım ve bu beni çok kızdırdı. Bu sürede çok çalıştım ve takımımın önemli bir parçası olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
“SNEIJDER GALATASARAY’DA ÇOK HUZURLU”
Takımda Sneijder ile çok iyi ilişkileri olduğunu ifade eden Melo, “Onun saha içinde olması bize galibiyet getiriyor. Galatasaray’da çok huzurlu. Çıkan transfer söylentileri onu hiç etkilemedi. Şu an çok zorlu bir yarış içerisindeyiz. Rakiplerimizden Beşiktaş çok iyi oynuyor. Ama biz Galatasarayız ve bunun farkındayız. Her şey bizim elimizde" şeklinde konuştu.
“MANCINI İLE TEKRAR ÇALIŞMAK GÜZEL OLURDU”
Inter’e transferi hakkında çıkan dedikodulara da yanıt veren başarılı oyuncu, “Roberto Mancini ile ayrıldıktan sonra iyi şans dilekleri dışında mesajlaşmadık. Ama iyi bir dostluğumuz var. Onunla yeniden çalışmak güzel olurdu. Çok iyi biri. En büyük hocalardan biri. Taktiksel anlamda çok titiz. Bir gün İtalya’ya dönmek isterim. Hala Torino’da bir evim var. Sık sık Milano’ya alışverişe geliyorum. Ailem daha önce de İtalya’da mutluydu, yine mutlu olacaktır" diye konuştu.
“PRANDELLI ZAMANINDA BAZI ŞEYLERİN YANLIŞ GİTTİĞİ GÖRÜLÜYORDU”
Eski Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli hakkında da konuşan Melo, “Prandelli iyi bir insan ama onunla çok kaybettik. Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye kaybettik, Şampiyonlar Ligi’nden elendik ve çok gol yedik. Tabii ki bu sadece onun suçu değil, sahada olan bizleriz ama açıkça bazı şeylerin yanlış gittiği görülüyordu” dedi.