Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, ligde 5 haftadır yenilmeyerek 11 puan topladıklarını belirterek, "Bundan sonraki hedefimiz Galatasaray ve hemen ardından oynayacağımız Fenerbahçe maçlarında da puanlar çıkarmak” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında SAİ Kayseri Erciyesspor’a konuk olan Mersin İdmanyurdu, bu karşılaşmadan 2-2 berabere ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı. Karşılaşmayı değerlendiren başkan Ali Kahramanlı, kümede kalma umudunu korumak isteyen bir takımla mücadele ettiklerini hatırlatarak, "Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Nitekim 2-0 geriye düştüğümüz maçta, oyun disiplinini hiç kaybetmedik. Özelikle ikinci yarıda maça ağırlığımızı koyarak golleri bulduk ve zorlu bir deplasmandan puanla dönmeyi başardık” diye konuştu.
Mersin İdmanyurdu’nun ligdeki 5 maçta yenilmeyerek iyi bir performans sergilediğini ifade eden Kahramanlı, "Salı günü evimizde şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı ağırlayacağız. 17 Mayıs’ta da yine şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Şimdi hedefimiz Galatasaray ve hemen ardından oynayacağımız Fenerbahçe maçlarında da puanlar çıkarmak. Bunu başarabilecek bir kadroya sahibiz. Her takımı yenebilecek güçteyiz. Taraftarlarımızı salı günü Mersin Stadyumu’na bekliyoruz” şeklinde konuştu.