Beşiktaşlı futbolcu Ramon Motta, “Son 7 maçta iniş çıkış yaşamamalıyız. En önemli maç hafta sonu oynayacağımız Karabükspor maçı” dedi.
Brezilyalı futbolcu Ramon Motta, siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Önceki sezona nazaran daha iyi performans sergilediğinin hatırlatılması üzerine Motta, “Sezona kötü başladığıma inanmıyorum. Geçen sezondan daha iyi olduğuma inanıyorum. Futbolda her zaman 9 tane doğru yaparsınız bir yanlış yaptığınızda o 9 doğruyu götürür. Rakamlara baktığınızda genel olarak geçen sezondan daha iyi olduğumu görüyorum” diye konuştu.
“BİZ YUKARIDAYIZ ONLAR AŞAĞIDA”
"Karabük maçı hem bizim için hem onlar için çok zor maç" diyen deneyimli futbolcu, “Biz yukarıdayız onlar aşağıda. Biz şampiyonluğa oynuyoruz onlar 2. lige düşmemek için mücadele veriyor. İki takımın da canı boğazında. Son haftalara böyle mücadeleci bir şekilde girmek istediğimiz bir şeydi. Bu işi sonuna kadar götürüp bu mücadeleden galip olarak çıkan taraf olmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
“ZOR MAÇLARIMIZ VAR”
Brezilyalı yıldız, fikstürün çok önemli olmadığını vurgulayarak, "Maç maç bakıyoruz. İleride zor maçlarımız var. Galatasaray olsun, Trabzon olsun. Galatasaray direkt rakibimiz, Trabzon da çok büyük bir takım. Hepsine saygımız var. Ama biz maç maç bakıyoruz şu anda. En önemli maç hafta sonu oynayacağımız Karabükspor maçı. Son 7 maçta iniş çıkış yaşamamalıyız, tamamen yükselen bir performans ile ligi iyi bitirmemiz lazım” açıklamasını yaptı.
Ligdeki rekabeti de değerlendiren Beşiktaş’ın başarılı sol beki, “Bu tatlı mücadele çok iyi, üst düzey bir mücadele ve bundan Beşiktaş karlı çıkacaktır. Futbolda bazen kazanır, bazen kaybedersiniz. Son iki senede sürekli on birde oynamam kazandığımı gösteriyor” dedi.
Ramon Motta açıklamalarının son bölümünde ise, “Türkiye’deki spor kültürüne daha çok alıştım. Geçen sene çok daha fazla kart görmüştüm ama bu sene daha çok olgunlaştım ve saha içinde davranışlarıma daha çok dikkat ediyorum” ifadelerine yer verdi.