Trabzon’u 3. Lig 4. Grupta temsil eden Ofspor, bugün Manisaspor ile deplasmanda karşılaştı. Play - Off’lara kalmayı garantileyen Trabzon temsilcisi, Manisa’yı 2 - 1 mağlup ederek 30. haftada puanını 53’e çıkardı. 

 Karşılaşma sonrası Ofspor'un Trabzon'a dönüş uçağı Trabzon Havalimanında sis nedeniyle iptal oldu. Havaalanında bekleyişe geçen Ofspor’un imdadına Rizespor yetişti. 

Rizespor Başkanı Hasan Kartal,  Ofspor’u, Rizespor kafilesinin özel uçağına davet etti.

Çaykur Rizespor’un özel uçak jesti sonrası Ofspor Kulübü Başanı Olcay Saral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal ve yöneticilerine teşekkür etti.

Başkan Saral’ın açıklaması şu şekilde: “Bugün 30 maçlık lig maratonunu galibiyetle tamamlayıp 53 puan yaparak yenilmezlik serisini 12 maça çıkardık.. Manisa’ya seyahat sis nedeniyle uçakların iptal olmasıyla epey geç ve yorucu olmuş, dönüş uçağının ise gerek saati,gerek bağlantı uçuşunun çok geç olması 6 Mayısta başlayacak Play-Off maçları öncesi takım adına olumsuz bir durumdu.. İmdadımıza komşumuz Rizespor’un değerli başkanı Hasan Kartal ve yönetim kurulu yetişti ve bizleri yarın ki Rizespor kafilesinin özel uçağına davet ederek hem bugün otelde dinlenme fırsatı vermiş oldu, hem de yollarda perişan olmamıza izin vermedi..Bu vesilesiyle kendilerine tüm Oflular adına teşekkür ediyor ve yarın ki Denizlispor maçında başarılar diliyorum.