Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen söyleşide gençlerle buluştu.
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gazikent Gençlik Merkezi’nde düzenlenen söyleşide Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, gençlerle bir araya gelerek onların sorularını yanıtladı. Sunumunu TV programcısı Tekin Polat’ın üstlendiği söyleşinin açılış konuşmasını ise Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran yaptı. Şiran konuşmasında Okan Buruk’a övgüler yağdırarak, gençleri bu tür organizasyonlar sayesinde birçok ünlü isim ile buluşturduklarını ifade etti.
Şiran’ın konuşmasının ardından gençler Okan Buruk’u soru yağmuruna tuttu. Gaziantep ve Gaziantepspor’da olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Buruk, gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladıklarını söyledi. Forma giydiği takımlarda büyük başarılar yaşadığını anlatan Buruk, şöyle konuştu:
"Futbol hayatım boyunca 7 lig şampiyonluğu, 5 Türkiye Kupası, bir UEFA Kupası, bir Avrupa Süper Kupa sevinci yaşadım. Türkiye’nin dünya üçüncüsü olduğu milli takımda yer aldım. Bunlar önemli başarılar ama en önemlilerinden biri de İtalya’da futbol oynamaktı. Özellikle Türk insanını, Türk futbolunu, Türkiye’yi yurt dışında temsil etmek benim için önemliydi. Belki de hayatımdaki en büyük başarılardan birisi yurt dışında Türk futbolcusu olarak oynamaktı."
Gençlerden gelen ‘Neden teknik direktör oldunuz?’ şeklindeki soruya Okan Buruk’un ‘yaşlandım’ şeklinde yanıt vermesi salonda kahkahalara neden oldu.
Soru-cevapların ardından tamamlanan söyleşinin sonunda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ömer Faruk Şiran Okan Buruk’a çiçek ve hediye takdim etti.