Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu 2015-2016 sezonu Okul Sporları planlama ve koordinasyon toplantısı Rize Gençli Merkezi Çok Amaçlı Salonda yapıldı.

Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Tepe, Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Aydın, Okul Sporları İl Koordinatörü Kenan Yıldırım, Bede Eğitimi öğretmenleri ve antrenörler katıldı.

Okul Sporları İl Koordinatörü Kenan Yıldırım 2015-2016 Okul Sporları faaliyetleri hakkında Beden Eğitimi öğretmenlerine bilgiler aktararak bu yıl içerisinde yapılacak çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verdi


İl ve ilçelerde okul spor faaliyetlerinde katılımın artması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Milletvekili Osman Aşkın Bak “ Genç ve çocukların sportif faaliyetlere daha fazla katılımın sağlanması için burada sizlere birlikte yapabileceklerimizi paylaşacağız. Yetenekli gençleri keşfetmek ve daha fazla gence ulaşmak, geçleri uyuşturucu alkolden uzat tutmak için spor adamları olarak sizlere ve bizlere büyük görevler düşmektedir. Rize spor anlamında büyük adımlar atıyor ve atmaya devam edecektir. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz, antrenörlerimiz ve İl Müdürlüğümüzle birlikte hareket edip eksikleri en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız “ diye konuştu.


Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik kendisinin de geçmişte beden eğitimi öğretmenliği yaptığını belirterek “ Sizleri burada en iyi anlayacak kişilerden biri benim. Yaşadığınız imkansızlıklar ve sıkıntıları birebir sizlerle paylaşabiliyorum.  Bizler Spor İl Müdürlüğü olarak kapımızı sonuna kadar sizlere açmış bulunmaktayız. Elimizden ne geliyorsa hatta şartları da zorlayarak sizlere sporu seven gençlere çocuklarımıza en iyi imkanlarda spor yaptırmayı hedefliyoruz. Sizlerin yönlendirmesi çalışmasıyla birlikte Rize ilinden bir çok başarılı sporcu çıkacaktır. Buna canı gönülden inanıyorum ve yeni sezonun hepinize hayırlı olmasını diliyorum “ diye konuştu.


Toplantısının sonunda Beden Eğitimi Öğretmenlerinin mesleki sorunlarını dinleyen AK Parti Milletvekili Osman Aşkın Bak sorunların çözümü için gerekli mercilerle görüşeceğini belirterek spor ile ilgili sorunlarda beden eğitimi öğretmenlerinin kendisine ulaşmasını istedi.