PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, ligin 33. haftasında deplasmanda karşılaşcağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
PTT 1. Lig’de 11 puanla son sırada yer alan ve düşmesi kesinleşen Orduspor, ligin 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Durugöl’de bulunan Orduspor tesislerindeki teknik direktör Hüseyin Özcan yönetimindeki antrenmana sakatlığı bulunan Yunus Şimşek ve ayak bileği şişen Burak Özsoy katılmadı.
Antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, Albimo Alanyaspor maçının karşı takım için çok önemli olduğunu ve bunun için sahada çok iyi mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Kendi hakkında çıkan bazı olayların doğru olmadığını vurgulayan Özcan, bu söylentileri çıkaranlara hakkını helal etmediğini belirtti.
"PRESTİJ MAÇI"
Albimo Alanyaspor maçında oyun disiplininden kopmak istemediklerini ifade eden Özcan, "Ligde kalan son iki maçımızdan bir tanesi deplasmanda oynayacağımız Albimo Alanyaspor müsabakası. Maça, karşı takımın cephesinden baktığımızda onları için çok önemli bir maç olacak. Alanyaspor için Play-Off yolunda her ne kadar önemli bir maç olsa da, bizim içinde prestij anlamında çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. Maçı kazanmamız bizim açımızdan bugünleri yarınları taşımak adına ayrı bir öneme sahip olacak bir müsabaka. Biz yine her müsabaka da olduğu gibi skor her ne olursa olsun, biz Orduspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışan, yüreğinde ne varsa ortaya koymaya çalışan bir ekibiz. Alanyaspor maçı da bu düşünceler çevresinde oynanacak bir maçtır" dedi.
"BU İNSANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Kendi hakkında kamuoyunda konuşulan bazı asılsız haberler olduğunu ifade eden Özcan, "Orduspor’da 3 aylık bir süreyi geride bıraktık. Hakkımda o kadar iftira duydum ki, bunlar kulüp içerisine sokulmaya çalışıldı. Orduspor çok büyük bir marka, bu markanın hocası ismi kim olursa olsun, onurlu, şahsiyetli ve dürüst insanlardır. Orduspor’un teknik direktörü asla telefonla oyuncu değiştirmez. Asla birisinin icazeti ile oyuncu kadrosuna dahil etmez. Bu tür söylemleri kulüp içerisine sokmak isteyenleri kınıyorum ve o insanlara hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.