PTT 1. Lig’in 29. haftasında sahasında lider Kayserispor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor, çıkışını devam ettirmek için galibiyet hazırlıkları yapıyor.
PTT 1. Lig’in 29. haftasında pazar günü sahasında lider Kayserispor’u ağırlayacak olan Başkent ekibi bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam ettirdi. Üst üste aldığı galibiyetlerle zirve yarışını devam ettiren mor-sarılılar, Kayserispor maçından da puan almanın hesaplarını yapıyor. Tecrübeli teknik adam Uğur Tütüneker nezaretinde Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman ısınma koşusuyla başladı. Koordinatif hareketlerle devam eden çalışmalar, 5’e 2 pas, 3’e 3 hücum organizasyonları ve taktiğe yönelik çift kale maçla son buldu. Hiç eksiksiz tam kadro yapılan antrenman yaklaşık olarak 1,5 saat sürdü.
SON KURBAN MALZEMECİ OLDU
Antrenman bitiminde takımın fizyoterapistlerinden Emre Doğan ve malzemecilerinden Sercan Demir’in doğum günleri kutlandı. Brezilya usulü yapılan kutlamada fizyoterapist Emre, un ve yumurtadan kurtulmak için pastanın başına gelmezken malzemeci Sercan Demir ise oyuncuların un ve yumurtalı saldırısından kurtulamadı. Neşeli geçen doğum günü kutlamasında fizyoterapist Emre Doğan 27 yaşına, malzemeci Sercan Demir ise 26 yaşına bastı.