Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar, Karabükspor’un Spor Toto Süper Lig’den düşmesinin işçisinden esnafına bütün Karabük halkını üzdüğünü söyledi.
LC Waikiki’nin ortaklarından Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Safranbolulu İş adamı Şefik Dizdar, İHA’ya yapmış olduğu açıklamasında Karabükspor’un, bölge için çok önemli bir sportif faaliyet olduğunu belirtti. Dizdar, “Karabükspor, esnafıyla, işçisiyle, memuruyla herkesin sevdiği bir takımdı. Küme düşmesi herkesi üzdü. İyi bir yönetimle gelecek yıl tekrar Süper Lig’e dönebileceğini düşünüyorum. Karabükspor bu potansiyele sahip bir takım. Yönetimin başındaki kişi Karabük’te yaşamalı takım yönetimi yanında hissetmeli, yönetim takımla yakından ilgilenmeli” dedi.
DİZDAR: “GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ İDOL ALABİLİRİZ”
Safranbolulu İş adamı Dizdar, Süper Lig kurulduğundan beri Süper Lig’de olan Gençlerbirliği’nin idol alınabileceğini ifade ederek, “Biz Gençlerbirliği’nin ve yönetiminin gitti yoldan gidersek başarıya ulaşırız. Süper Lig kurulduğundan beri Gençlerbirliği hiç küme düşmedi, her zaman kendini kurtardı. Çünkü başında çok deneyimli bir kardeşimiz var. Onun gibi davranılsa Karabükspor’a o bile yeter. Tabi buna örnek olacak başka yönetimler de var. Biz 4 büyükler gibi büyük bir seyirci potansiyeline sahip olmasak da bölgede büyük destek görüyoruz. Ona layık olabilecek kadroyu oluşturarak samimiyetle hatasız yola devam etmemiz lazım. Ticaret ve Sanayi Odası’ndan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan, belediyelerden yönetime kişiler almak suretiyle kurumsallaştığı taktirde dayanışma içinde bir yönetim kadrosu oluşturulursa başarılı olmamak gibi bir durumla karşılaşacağımızı zannetmiyorum” diye konuştu.