ANTALYA, () - ERKEKLER Hentbol Süper Lig'de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor, pazar günü Göztepe ile karşılaşacak.

Erkekler Hentbol Süper Lig'de CIP Travel Antalyaspor, 10 Mart Pazar günü saat 15.00'te Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda Göztepe ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı ekip maç hazırlıklarını antrenör Fatih Işık yönetiminde sürdürüyor. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Işık, hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söyledi.

Geçen hafta deplasmanda oynanan Selka Eskişehir HSK karşılaşmasına değinen antrenör Fatih Işık "İlk yarıda 1 farklı üstünlükle, soyunma odasına girmeyi başardık. İkinci yarıda da oyuna iyi başlayarak zaman zaman 3-4 farkı da yakaladık. İbrahim'in kırmızı kartla oyun dışında kalması, hemen arkasından Emre'nin de kırmızı kart görmesi, maç boyunca almış olduğumuz 12 tane 2 dakika cezası oyun planımızı bozdu. Yani yaklaşık 28 dakika 1 kişi eksik oynadık. Bunun sonucunda da ister istemez daha fazla efor harcadık. Hem fiziksel, hem psikolojik olarak etkilendik. Bu durum maçın skoruna da direkt etki etti. Buna rağmen mücadelenin sonlarına doğru biraz toparlandık. Ancak karşılaşmadan 28-27 mağlup ayrıldık" dedi.

MÜCADELEYE DEVAM

Selka deplasmanında genel anlamda iyi oynadıklarını ve verdikleri mücadelenin hakkının mağlubiyet olmadığını belirten Fatih Işık, “Bu kadar iyi oyunun karşılığında puansız dönmemeliydik. Ancak bazen şans yanımızda olmuyor. O günkü top ve hakem şansı rakibimizden yanaydı. Yine de oyuncularımı kutluyorum. Biz böyle oynamaya devam edeceğiz. Her geçen gün daha çok savaşan, daha çok mücadele eden bir ekip haline geleceğiz. Artık bu maçı unutup önümüzdeki haftalara odaklanmamız gerekiyor" diye konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRI VAR

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Göztepe ile oynayacakları maça da değinen Fatih Işık, “Çok kritik bir karşılaşmaya çıkacağız. Öncelikle taraftarlarımızın 'Parke'nin Akrepleri'ni salonda yalnız bırakmamasını istiyoruz. 17'nci güç olarak kendilerinin tribünde yer almasını ve bize destek vermelerini bekliyoruz. Bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Kondisyon, fiziksel ve psikolojik olarak hazırlıklarımızı sürdürdük. Oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Savaşarak ciddi bir mücadele örneği gösterip hedefimize adım adım ilerleyeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI