Türkiye Satranç Federasyonu’nun yıllık faaliyet programı içerisinde yer alan Küçükler Rize İl Birinciliği Satranç Turnuvası ve Yıldızlar Rize İl Birinciliği Satranç Turnuvası 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Rize’de gerçekleştirilecek.
 
Küçükler Kategorisinde 7-8-9-10-11-12 yaş grubu ve Yıldızlar Kategorisinde 13-14-15-16-17-18 yaş grubunun yarışabileceği turnuvanın yönergesi http://rize.tsf.org.tr web adresinde yayınlandı. Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilciliği’nin resmi web sitesi olan http://rize.tsf.org.tr adresinde turnuva için kayıt formu açıldı. Turnuvaya katılacak sporcuların öncelikle bu web sitesi üzerinden kayıt olarak TSF lisansı çıkarmaları gerekmektedir. TSF lisansı çıkardıktan sonra ilgili yaş kategorisinden turnuvaya kayıt işlemini yapabileceklerdir. Lisans çıkarma işlemleri 16 yaş altı tüm sporcular için ücretsizdir. Turnuva ile ilgili tüm bilgiler turnuva web sitesindeki yarışma yönergesinde yayınlanmıştır.
 
Turnuva sonunda kategorilerinde dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verilecektir. Turnuvaya katılıp tamamlayan tüm sporcular 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasına katılım hakkı elde edecektir.
 
 
 
Turnuva Sayfası:
http://rize.tsf.org.tr
 
Ersoy USTAOĞLU
Türkiye Satranç Federasyonu
Satranç Rize İl Temsilcisi
 
GSM: 0530 770 65 53