Ampute Futbol Süper Lig’inde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, deplasmanda oynadığı Antalya Engelliler Spor Kulübü karşılaşmasından 5-2 galip ayrıldı.
Antalya Zeytinköy Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı hızlı başladı. İlk yarıyı Barış, Fatih ve Nurettin’in attığı golle 3-0 önde kapatan mavi-beyazlı ekip, ikinci yarıda da oyunun kontrolünü kaybetmedi. İkinci yarıda Barış ve Nurettin’in attığı gollerle farkı 5’e çıkaran Şahinbey Ampute’ye, Antalya Engelliler Spor Kulübü 2 golle cevap verdi. Karşılaşma 5-2 Şahinbey Ampute’nin galibiyeti ile tamamlandı.
Şahinbey Belediye Gençlik Ampute Futbol Takımı Teknik Direktörü Ökkeş Böke güçlü bir takım karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Takımımız iyi bir mücadele sergiledi. Deplasmandan 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz” dedi.
Müsabaka sonrası Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, takımı telefon ile arayarak teknik heyet ve sporcuları galibiyetten dolayı kutladı.