Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında oynanan Göztepe-Altay müsabakasında saldırıya uğrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, takımdaki ilk antrenmanına başındaki ağrılar nedeniyle çıkamayacak.

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Göztepe ve Altay, İzmir derbisinde karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle devam ederken, maçın 19. dakikasında Altaylı taraftarların bulunduğu bölümden, Göztepeli seyircilerin olduğu alana işaret fişeği atıldı. İşaret fişeği, sarı-kırmızılı taraftar Mehmet Çakır’ın yüzüne isabet etti. Yaralı taraftara, hemen sağlık görevlileri müdahale etti. Bu sırada maçın durduğu dakikalarda tribünden sahaya atlayan bir Göztepeli taraftar, korner direğini yerinden sökerek ambulansın önündeki Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e saldırdı. Yerde kalan Ozan, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Ozan’ın başında 4 cm’lik bir açılma olmuş ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleler sonrasında ertesi gün taburcu edilmişti.

Baş ağrıları sebebiyle antrenmana çıkamayacak

Altay’da 2 günlük aranın ardından bugün gerçekleştirilen antrenmana Ozan Evrim Özenç, başındaki ağrılar nedeniyle katılmayacak. Hafta sonu oynanacak Boluspor maçına ve antrenmanlar için ise sağlık kurulunun vereceği karara göre hareket edilecek.

Saldırgan tutuklandı

Göztepe-Altay derbisinde, siyah beyazlı ekibin kalecisine korner direğiyle vurarak kafasından yaralayan saldırgan M.N.A. ise soruşturma çerçevesinde tutuklanmıştı.