Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Erzurum kampından sonra takımın Şanlıurfa’ya geçerek kampa orada devam edeceğini ve halkla birlikte darbeye karşı yürüyüş yapacaklarını söyledi.
Erzurum’da kamp çalışmalarına devam eden sarı-yeşilli ekibin Başkanı İsmail Bağıban, çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtirken, transfer çalışmalarının da ayrıca sürdüğünü söyledi.
Bağıban, transferde halen eksiklerinin olduğunu ve bu eksiklikleri gidermek için görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, “Üç futbolcuyla anlaşmak için sona geldik. İki yabancı futbolcuyu ise davet edeceğiz. Urfalılar bu sezon daha iyi bir takım görecekler. Çalışmalarımızın son 10 gününü hava şartlarına uyabilmek için Şanlıurfa’da yapmayı düşünüyoruz” dedi.
Başkan Bağıban takımın Şanlıurfa’ya geldikten sonra bir kortej yürüyüşüyle hem darbeye karşı hem de halkla kucaklaşmak için Sarayönü Caddesi’nden başlayan bir yürüyüş yapılacağını söyledi.
Kamp Şanlıurfa’da devam edecek
Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Giray Küçük ise Erzurum kampının sona ermesinden sonra Şanlıurfa’da çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Takımın çalışmalara devam ettiğini belirten Küçük, Erzurum’daki kamp sona erdikten sonra takımın adaptasyonu için kampa Şanlıurfa’da devem edeceklerini ifade etti.
Mehmet Giray Küçük yaptığı konuşmada, “Hazırlık maçlarına başladık ve ayın birinden sonra hazırlık maçlarına devam edeceğiz” dedi.
Çok sayıda takımın Erzurum’da kamp yaptığına dikkat çeken Küçük, hazırlık maçı yapma konusunda sıkıntı olmadığını ve kamp bitimine kadar hazırlık maçlarına devam edeceklerini ifade etti.
Küçük, 8 ya da 9 Ağustos’ta takımın Şanlıurfa’da toplanacağının altını çizerek, “Şanlıurfa’daki hava şartları ve adaptasyon sorununu ortadan kaldırmak için 10 gün de Şanlıurfa’da kamp yapmak istiyoruz. Oradaki kamp süresini de uzatmak istiyoruz. Asıl amacımız Şanlıurfa kampına gitmeden önce tüm transferlerimizi bitirmek ve Şanlıurfa’ya tam kadro ve hazır bir şekilde gitmektir” diye konuştu.