Namık Kemal KILINÇ/SERİK, () - TÜRKİYE Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor için dayanışma gecesi düzenledi.

Serik Belediyespor Kulübü tarafından Regnum Carya Otel'de birlik ve dayanışma gecesi düzenledi.

Protokolden, Sivil Toplum Kuruluşları'ndan, siyasetçilerden ve işadamlarından 300 kişinin davet edildiği gecede katılımın düşük olması dikkati çekti. Gecede tertip komitesi adına konuşan Rasim Demirkan, "Burada toplanmamızın amacı kesinlikle katılımcılardan para toplamak değildi. Amacımız, takımımıza moral desteği vermekti. Ligde kalan 8 haftalık süreçte tüm maçları kazanarak şampiyon olabilecek bir kadromuz var. Bunu başaramazsak bile play off mücadelesi yapma şansımız çok yüksek. Play off'ta rakiplerini yenerek 2. lige çıkabilecek güçteyiz. Tüm Seriklilerin takımına sahip çıkması gerekirdi. Maalesef salona baktığımızda geceye katılım çok az olmuştur" dedi.

Gecede takımı 3. lige çıkarmasından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a, Kulüp Başkanı Ali Aksu ve eski Başkan Rakip Utan tarafından teşekkür plaketi verildi. Gecede Nazlıcan Koçak da sahne alarak, sevilen türküleri seslendirdi.

Geceye Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, CHP İlçe Başkanı Yusuf Etli, İYİ Parti İlçe Başkanı Kadir Bodur, DSP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, BBP İlçe Başkanı Halil Güzel, AK Parti Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan, DSP Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Kadriye Taksiciler Koop. Başkanı Abdullah Kocabıyık, Belek Taksiciler Koop. Başkanı Ahmet karakoyun, Boğazkent Taksiciler Koop. Başkanı Hüseyin Alp, eski Başhekim Necati Kahya, Antalya eski Baro Başkanı Cengizhan Gököz, işadamı Muhammed Konur ve bazı davetliler katıldı.

FOTOĞRAFLI