Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü futbolcular Tanju Çolak ve Ahmet Dursun’un da aralarında bulunduğu şöhretler karması ile Keçiören Belediyesi Takımı karşılaştı. Berabere biten maçta Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şık bir gol attı.
Etlik İsmet Aydın Tesisleri’nde düzenlenen Şöhretler Karması Futbol Maçı’nda ünlü futbolcular Tanju Çolak, Ahmet Dursun, Semih Yuvakuran, Hasan Vezir, Uğur Tütüneker, Ceyhun Eriş yıllar sonra tekrar yeşil sahaya çıktılar. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, maçta memleketi Konya’nın plaka numarasını taşıyan formasıyla mücadele ederken, Keçiören takımında AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Aydın Ünal, ilçe emniyet müdürü Cihat Şerolar, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.
BAŞKAN AK ŞIK BİR GOL ATTI
10 dakikalık iki devre halinde oynanan maçta şöhretler eski futbolculuk dönemlerini hatırlatan parlak hareketler ile izleyenleri hayran bıraktılar. Eğlenceli ve çekişmeli geçen maçı Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de izledi. Şöhretler karması ile Keçiören Belediyesi’nin maçı 4-4 biterken, başkan Ak takımı adına şık bir gol kaydetti. Rakip takımın birçok gol girişimini de engelleyen Mustafa Ak, hem forvette hem de defansta başarılı bir performans ortaya koydu. Maçta Ahmet Dursun jeneriklik bir gol atarak alkış toplarken, şöhretler karmasının diğer golleri Tanju Çolak ve Hasan Vezir’den geldi. Son saniyesine kadar heyecanını koruyan maçta her iki takımın oyuncuları da Fair-play örneği sergilediler. Başkan Ak, maç devam ederken çocukların ricasını kıramayarak onlarla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.