Geçen hafta deplasmanda Sakaryaspor'a 2-1 mağlup olan Pazarspor Ligin 7. haftasında sahasında karşılaştığı Bursa ekibi Karacabey Belediyespor ile berabere kalarak bir puan aldı. Maçın başından sonuna kadar etkili olan Pazarspor bir çok müsait gol pozisyonunu da değerlendiremedi.

Maçın 53. Dakikasında Hüseyin Güleryüz’ un golüyle yenik duruma düşen Mavi beyazlılar 87. Dakikada Savaş Çakır’ın ayağından bulurken 7 puanla ligin 16. sırasında yer aldı.

Şahinler 31 Ekim Cumartesi günü Deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak. 3 Kasım Çarşamba günü ise Ziraat Türkiye kupasında deplasmanda Ankaraspor'a konuk olacak.

HAKEMLER: Davut Dakul Çelik, Uğur Önay, Kadir Günal

PAZARSPOR: Mustafa Güngör, Mete Karahan (dk.65 Muhammet Çelik), Eren Karadağ, Can Muhammet Vural (dk.64Hüseyin Eray Karataş) , Şahinali Terzi (dk.84 Ömercan Öndaş) , Onur Civelek, Emre Akgün, Ali Osman Karnapoğlu, Aykut Civelek, Taha Gür, Kadir Kaan Yurdakul (dk.52 Savaş Çakır)

KARACABEY BELEDİYE SPOR: Hasan Kaya, Onur Özcan, Rasimcan Değirmenci, Hasan Güleryüz, İlyas Yılmazer, Alper Karaman (dk.66 Taşkın Kartal), Gökhan Cingirt, Sergen İlhan, Yusuf Türk (dk.46 Berk Ali Nızam), Sefa Durmuş (dk.83 Ömer Çetinbaş), Gökhan Erdöl

GOLLER: Dk.53 Hasan Güleryüz (Karacabey Belediye Spor), dk.87 Savaş Çakır (Pazarspor)

SARI KARTLAR: Dk.26 Onur Özcan, dk.89 Ömer Çetinbaş (Karacabey Belediye Spor)