Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, PTT 1. Lig’den şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Kayserispor’u ziyaret etti.
Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu tesislerde Kayserispor Kulübü Başkanı Bekir Yıldız, Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Kulübü Menajeri Süleyman Hurma ile Kayserispor Kulübü yönetimi karşıladı.
Rıfat Hisarcıklıoğlu, antrenman sahasında teknik direktör Cüneyt Dumlupınar ve takım kaptanı Abdullah Durak’ı başarılarından dolayı tebrik ederek, “Bizim göğsümüzü kabarttınız. Ankara’da tüm Kayserililer olarak sizinle gurur duyuyoruz” dedi.
Rıfat Hisarcıklıoğlu’na takım kaptanı Abdullah Durak tarafından 38 sırt numaralı Rıfat Hisarcıklıoğlu yazılı sarı-kırmızılı forma hediye edildi. Takım oyuncuları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Hisarcıklıoğlu, “Kayseri’ye böyle bir tesisi kazandırdıkları için başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en modern tesislerinden birisi. Türkiye’ye model olacak, Kayseri futbolunu markalaştıracak olan bir stadımız var. Hepsine teşekkür ediyoruz. Kayserispor’a Süper Lig’de bir hemşehri olarak başarılar diliyorum. Kayserispor’un Süper Lig’e çıkmasından büyük gurur duyduk. Bekir Bey ve Mehmet Bey’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.