Gaziantespor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Maç sonuna kadar iyi mücadele ettik. Takımımdan çok memnunum. İnşallah Antalyaspor maçıında da iyi bir skorla ayrılırız" dedi.

Gaziantepspor’un kendi evinde Çaykur Rizespor’u 2-0 yendiği maçın ardından, her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Gaziantespor Teknik Direktörü Mutlu Topçu yaptığı açıklamada, oyuncularının maç sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini belirtti.
Topçu, "Bir genelleme yaparsak bir dönüşümüz oldu ve ne olduysa bu pozitif durumumuz Gençlerbirliği maçından sonra oldu. Geçen hafta hem mücadele hemde oyun anlamında iyi oynadık. Futbolcu arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Rakibe pozisyon vermediler. İkinci yarı biraz daha uzun toplarla oynadılar. Çok memnunum inşallah önümüzdeki hafta Antalya maçından da iyi bir skorla ayrılırız" açıklamasını yaptı.

“ORKAN’I TÜRK FUTBOLUNA ARMAĞAN EDECEĞİZ”
Genç oyuncularına genellikle eksiklikleri tamamlamaları açısından sürekli tavsiyelerde bulunduklarını da ifade eden Topçu, “Biz burada Orkan’da dahil, Emre’de dahil genç oyunculara sürekli sahip çıkmaya çalışıyoruz. Eksikliklerini tamamlamaları için sürekli tavsiyelerde bulunuyoruz. İnşallah Orkan’ı Türk Futboluna armağan edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise ilk yarıda çok kötü bir zeminde oynadıklarını belirterek, "Oyun olarak da çok kötüydük. 2-0 geriye düştük. Oyunu biraz güzelleştirmemiz lazımdı ama bu sahada mümkün değildi. Gaziantepspor hakkıyla maçı kazandı. Bu yüzden Gaziantepspor’u tebrik ederim. İkinci yarıda biraz toparlanmaya çalıştık. İyi pozisyonlar bulduk. Oyuncularımız, ikinci yarıda iyi mücadele verdi ama atı alan Üsküdar’ı geçmişti” ifadelerini kullandı.