Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor maçından alınan galibiyetten memnun olduklarını söyledi.
Bölgesel Amatör Lig’de oynanan Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanan maçı izlemeye gelen Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, İHA’ya açıklamalarda bulundu. Cuma günü deplasmanda Kardemir Karabükspor karşısında alınan 3 puanla ligde rahat nefes aldıklarını ifade eden Başkan Ahmet Şan, “Almamız gereken bir maçtı. Teknik heyetimizin taktiğiyle ilk fırsatta golü bulduk. Karşı tarafında daha stresli olmasını değerlendirerek galip gelmeyi planlıyorduk. Belki maçtan 1 puanla dönebilirdik. Farkı açabilseydik çok daha rahat bir maç izleyebilirdik. Ligin alt tarafı kopmuş gözüküyor. Biz zaten 2 haftadır önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapıyoruz. Şu anda izleme komitemiz ilk etap çalışmalarını tamamladı. Milli maç arasında değerlendirme yapacağız. Lige verilen arada birde Osmanlıspor ile hazırlık maçı oynayacağız” dedi.
Ligde kendi sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçıyla alakalı olarak ise Ahmet Şan, “Trabzonspor maçına da galibiyet için çıkacağız. Şu anda iyi bir öz güvenimiz var. Hocamız bundan sonraki maçlarda genç oyunculara da şans vereceğini düşünüyorum. Trabzonspor maçına yine taraftarımızı bekliyoruz. Stadı doldurursak bu maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.