Tolga SAĞLAM/TRABZON, ()-
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında sahasında Akhisarspor ile karşı karşıya geliyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Akhisarspor karşısında ligde son oynanan Kasımpaşa maçından farklı olarak ilk 11’de tek değişikliğe gitti. Karaman, sakatlığının ardından takıma dönen Kamil Ahmet'e bu maçta sağ bekte görev verirken, bu oyuncunun yokluğunda ilk 11'de görev yapan Toure'yi ise yedek kulübesinde oturttu. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Abdülkadir Ömür, Joao Pereira ile Ogenyi Onazi ise maç kadrosunda yer almadı.
OLCAY 75 GÜN SONRA KADRODA
Trabzonspor'da son olarak 23 Aralık 2018'de ligin 17'nci haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçının kadrosunda yer alan ve daha sonra kadro dışı bırakılan Olcay Şahan, hafta içerisinde affedilip takıma dönmesinin ardından Akhisarspor maçı kadrosunda da kendisine yer buldu. Teknik direktör Ünal Karaman'ın yedek kulübesinde oturttuğu tecrübeli futbolcu, 75 gün sonra kadroya girebildi.
KORAY İLK KEZ
Bu arada Trabzonspor'un alt yapısından A takıma dahil edilen genç forvet oyuncusu Koray Kılınç, Akhisarspor maçıyla birlikte ilk kez A takımda maç kadrosunda şans buldu.
TARAFTARLAR BEKLENEN İLGİYİ GÖSTERMEDİ
Trabzonsporlu taraftarlar, Akhisarspor karşılaşmasına beklenen ilgiyi göstermedi. Medical Park Stadyumu’nun önemli kısmının boş olduğu görülürken, maça gelen bordo-mavili taraftarlar ise karşılaşma  öncesi futbolcuları tribünlere çağırarak alkışlarla moral verdi. Az sayıda konuk ekip taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak takımlarına destek oldular.
KADIN TARAFTARLAR LOCADA AĞIRLANDI
Trabzonspor Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Akhisarspor karşılaşmasında bordo-mavili takımın maçlarına en fazla gelen kadın taraftarlarını ağırladı. Passolig'in locasında ağırlanan kadın taraftarlara Trabzonspor'un kadın yöneticisi Eda Lermi de eşlik etti.

 (FOTOĞRAFLI)