Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Turgay Kıran ve listesinde yar alan yönetici adayları, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nde (GSYİAD) yapılan toplantıda üyelere projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.
Bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Turgay Kıran ’’Ben bu dönem mümkün olduğu kadar Galatasaraylılara ulaşmaya çalıştım. Dernekleri gezmedim. Ancak Metin benim çok eski dostum. Metin’in burada olmasını ve üyelerle beraber olmak için sohbet gerçekleştireceğiz. 1905 GSYİAD çok faydalı işler yapmış bir dernektir. İki gün sonra seçim var çok ciddi bir katılım olacağını düşünüyoruz. Diğer taraf 3 bini geçmemek için uğraşırken biz 5 bin 6 bini bulmak istiyoruz. Bu seçim çok önemli. Bu seçim Galatasaray’da statiko mu yoksa bir reform mu olacak bunun mücadelesini veriyoruz’’ şeklinde konuştu.
1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ise ’’Çok keyifli bir seçim süreci geçiyor. Üç tane aday var ve çok değerli Galatasaraylılar. Projeler çok zengin ekipler çok zengin. Kulüp sadece maddi olarak değil beceri ve proje anlamında çok zengin. İnşallah önümüzdeki hafta şampiyonlukla da bunu taçlandıracağız. Ve el ele verip kolları Galatasaray için sıvayacağız’’ dedi.