İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Altınordu “U-12 İzmir Cup” Selçuk Efes Tesisleri’nde başladı. Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, belediye olarak spora tam desteğe devam edeceklerini kaydetti.
Her yıl 16 ve 18 yaş altı turnuvalarında genç futbolcularla bir araya geldiklerini ifade eden UEFA Şeref Üyesi ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, gençlerin birer birey, iyi bir futbolcu, iyi bir insan ve dürüst olmalarını önemle beklediğini kaydetti. Gençlere dostluk ve kardeşlik mesajları veren Erzik, "Başarı, yenmek önemli değil. Öncelikle dost olmak, birlikte olmak gerekiyor" dedi.
Sporun önemine dikkat çeken ve gençler için her şeyi yapmaya hazır olduklarını kaydeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan da, "Bu yaşta spora başlayan çocuklarımız hangi dalda olursa olsun ilerde çok iyi bir sporcu olabilirler ama şundan emin olun iyi bir sporcu olmasa da iyi bir insan olacaklar" dedi.
Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın Altınordu spora büyük destek verdiğini ve bunun için Başkan Bakıcı’ya özel olarak teşekkür eden Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Ben burada çok zor günler geçirdim. Şu anda burada üretim yapıyorsak Başkanımızın sayesindedir. Çünkü Başkanımızın çok önemli katkıları var ve kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bu yatırımları Selçuk ilçe sınırları içerisinde yapan Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan’a teşekkür ettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ise, "Bu ilçenin Belediye Başkanı olarak ilçe halkım adına kendisine teşekkür ediyorum. Her konuda Altınordu ve Mehmet Seyit Özkan’ın yanındayız" dedi.
Başkan Bakıcı, UEFA Şeref Üyesi ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik ve Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan’a Artemis heykelciği hediye etti.
“U-12 İzmir Cup” maçını UEFA Şeref Üyesi ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Seyit ve genç sporcular birlikte başlattılar. Maç, tüm sporcuların sahada bayrak etrafına toplanarak kırmızı-mavi balonları havaya bırakmalarıyla start aldı.
Bugün başlayan ve Pazar günü sona erecek olan turnuvada gün boyunca 130 müsabaka oynanacak.