Çaykurspor Kulübü Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu 2014-2015 Sezonu Rize Amatör U14 Ligi, Rize şampiyonu olan takımı, ÇAYKUR spor U14 takımının sporcu, antrenör ve idarecilerini tebrik ederek,  1.Kademe Grup Müsabakalarının yapılacağı Trabzon ili, Yavuz Selim stadına uğurladı.



Bu sezon Rize Şampiyonu olan, Çaykurspor U14 takımını makamına kabul ederek, sporcu, antrenör ve idarecileri tebrik ederek, beyaz çay, ÇAYKUR çay çeşitleri ve yöresel hediyelerle ödüllendiren, Çaykurspor Kulübü YK Başkanı İmdat Sütlüoğlu, “Çaykurspor Kulübümüz başta altyapı olmak üzere, 5 branşta hangi sporda yeteneği görülen çocuklarımıza mevcut tesis ve imkanlarını açarak, ilimizden profesyonel sporcuların yetişmesi için çalışmalarını çeşitlendirerek artırmaktadır. Şuan ÇAYKUR Rizespor’a kulübümüzü amatör takımlarında yetişen 4 sporcumuzu vermiş bulunmaktayız. Kulübümüz, güreş, kano, rafting ve amatör futbol branşlarında çayımızda olduğu gibi, yerel, bölgesel ve şehriler arası müsabakalarda elde etmiş olduğu onlarca Türkiye Şampiyonluğu dereceleriyle altın yıllarını yaşamaktadır. Genç sporcularımızın başarıları bizleri çok mutlu etmekte ve ilerisi için ülkemiz ve ilimiz için büyük başarılara ulaşacakları güvenini vermektedir. Rize Şampiyonu olan U14 Futbol Takımımız bugün 1.Kademe Grup müsabakasının ilk maçında, Bayburt Özel İdare takımı ile Trabzon’da karşı, karşıya gelecektir. İki takımada başarılar diliyorum. Bu başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. ”dedi.

Rize Şampiyonu, Çaykurspor U14 Futbol takımını Trabzon’daki grup müsabakalarına uğurlanma törenine, Çaykurspor Kulübü YK Başkanı İmdat Sütlüoğlu ile birlikte, Yardımcıları Süleyman Pınarbaş ve Turgay Turna’da katıldılar.