İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen Lassa V1 Challenge’in ikinci ayağı nefes kesti. Genel klasmanda Can Tolon, Master Katogori’de Özgür Gür ve gençler katogorisinde Yağız Avcı birinci oldu.
Lassa V1 Challenge 2015 sezon açılışını Kocaeli’nde gerçekleşirken, Volkicar araçlarının katılımıyla düzenlenen Lassa V1 Challenge ikinci ayağı İzmir Ülkü Yarış Pisiti’nde düzenlendi. İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışta, yarış severler hıza doydu. Saat 14.00’da başlayan yarışta genel klasman, master ve gençler olmak üzere 3 ayrı kategoride toplamda 22 pilot yarıştı. Nefes kesen yarışta genel klasmanda; birinci Can Tolon, ikinci Yağız Avcı ve üçüncü Can Toprak Candan oldu. Master kategoride; birinci Özgür Gür, ikinci Burak Ertem ve üçüncü Burak Sohtorik oldu. Gençler kategorisinde ise; birinci Yağız Avcı, ikinci Can Tolon ve üçüncü ise Burak Çukurova oldu.
Hep çekişmeli yarışlar hayal ettiklerini dile getiren Volkicar Kurucusu Volkan Işık, "Çekişmeli yarışlar için kural ve kaideyi ona göre belirliyoruz. 5. yılımıza kadar çekişmeli yarış yaptık, bu bir tesadüf değil. Bizim için çekişmeli yarılar artık sürpriz de değil. Gelinen noktada heyecanlı yarışlar, kahraman sporcular, bu spora yeteneği olan kişilerin, bu spora başlayabilme platformu hepsi bir bütün olarak her geçen gün daha ileriye gidiyor. Şu ana kadar; Bulgaristan, Azerbaycan, Moldova, Türkmenistan, Lübnan, İtalya gibi yerlere Volkicar sattık. Bunlar içerisinde bazı ülkeler V1 adını verdiğimiz şampiyonayı aynı zamanda kendi ülkelerinde gerçekleştiriyorlar" dedi.