Türkiye Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Erkekler Birinci Voleybol Ligi 4’lü Final Etabı 2. Devre Müsabakaları, 25-27 Nisan tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek.
Voleybol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakalarla ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi ziyaret ederek turnuvayla ilgili bilgi aktardı.
Turnuvaya ARKAS, Halk Bankası, Ziraat Bankası, Galatasaray FXTCR takımlarının katılacağını ifade eden Oğuz, “Tesis, hazırlık ve organizasyon için tam destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve ekibine teşekkür ediyorum. Adanalı sporseverler Türkiye’nin en popüler takımlarının final maçlarını ücretsiz izleyecekler” diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ise, 4’lü final grubu karşılaşmalarının Adana’ya verilmesini sağlayan Federasyon Başkanı Özkan Mutlugil’e teşekkür etti. Tüm federasyon başkanlarının faaliyetlerini Adana’da yapmayı arzuladıklarını ifade eden Hadi, “Adana spor merkezi oldu. Akdeniz oyunları, Dünya şampiyonaları gibi organizasyonlarından tam not aldık. Voleybolda 4’lü turnuvanın 2. devresinin Adana’da yapılmasını bizleri mutlu etti. Adanalı sporseverler Türkiye’nin en popüler takımlarını izlemelerini için turnuvayı ücretsiz yapılmasını sağladık. Başta Yusuf Cemil Oğuz olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İl Spor Müdürlüğü olarak Adana konukseverliğini göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Müsabaka programı şöyle:
25 NİSAN CUMARTESİ
14.00 Galatasaray Fxtcr - Ziraat Bankası
17.00 Arkas Spor - Halkbank
26 NİSAN PAZAR
14.00 Halkbank - Ziraat Bankası
17.00 Arkas Spor - Galatasaray Fxtcr
27 NİSAN PAZARTESİ
16.00 Galatasaray Fxtcr - Halkbank
19.00 Ziraat Bankası - Arkas Spor