Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün şampiyonluk kutlamalarına katılamamalarıyla ilgili olarak, "Onların emeğinin değerlendirilmemesi nazik olmadı" dedi.
NTV Spor’a konuşan Duygun Yarsuvat, şampiyonluk kutlamalarına katılmaması ile ilgili olarak, "Bu şov oyunculara ait olduğuna göre, oyuncuların yapması lazımdı. Dışarıdan seyretmek daha güzel olur diye düşündüm. Bu şovun parçası olmamamız gerektiğini fark ettim ve gelmedim. Arena’da locadan seyrettim" diye konuştu.
"ONLARIN EMEĞİNİN DEĞERLENDİRİLMEMESİ NAZİK OLMADI"
Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün şampiyonluk kutlamalarına katılamamalarını eleştiren Yarsuvat, "Onlar cansiperane bir şekilde çalıştılar. Abdurrahim orada yattı kalktı. Melo’nun üzülmesini anlıyorum, evinde su akmasa, Abdurrahim’i arıyordu. O kadar yakındı. Allah’tan ki sona geldik, yeni yönetim yeni Abdurrahim’ler bulur, bu işi götürür. Onların emeğinin değerlendirilmemesi nazik olmadı. Bu da bir kriz haline gelebilirdi. Olmamasını düşünüyoruz. Bu işler görüşülürken, Florya’da çalışan bütün emekçileri çıkarmak lazımdı. Oradaki çaycının bile emeği var bu durumda. Onların oldu da, Abdurrahim ve Ali’nin mi emeği olmadı? Yönetim kurulu gelsin mi, gelmesin mi? Gelirse iki yönetim kurulu gelsin mi tartışmaları yaptık. Sonuç olarak hiçbir yönetim kurulu gelmesin kararı alındı. Ancak bunlar yönetim kurulu üyesi değil. Başarıya ulaşmış bir takımın, haftada 7 gün, ayda 30 gün içindeki kişiler" açıklamasında bulundu.