Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe’nin saldırının failleri yakalanana kadar maçlara çıkmama kararına ilişkin, "Talihsiz bir karar. Rest çekmek yanlış" dedi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Divan Başkanlığı seçiminde oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek’in başkan adaylığının kendisini memnun ettiğini belirten Yarsuvat, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye yapılan saldırı nedeniyle liglerin ertelenmesini de yorumladı. Başkan Yarsuvat, bu ertelemenin kamuoyunun dikkatini çekeceğini, böyle terör hareketlerine yer verilmemesini sağlayacağını ve örnek olacağını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Şükrü Saracoğlu’nda gerçekleşen toplantıda Fenerbahçeli yöneticilerin, “Failler bulunana kadar maçlara çıkmayacağız” sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Yarsuvat, "Talihsiz bir karar" yorumunu yaptı.
Rest çekmenin yanlış olduğunu vurgulayan Yarsuvat, ülkede faili bulunmayan birçok cinayet olduğunu ve iki tane suç işlememiş insanları fail deyip yargılamanın yanlış olduğunu söyledi.
Galatasaray’da başkan adayları için ise Yarsuvat, “Bizim yönetimimizden bir arkadaşın başkalığı soyunması iftihar edeceğimiz bir olaydır. Beraber çalıştığım bir arkadaşım aday olursa onu desteklemek benim görevimdir” dedi.