Galatasaray’ın yetenekli kanat oyuncusu Yasin Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kendisine güven verdiğini belirterek, “O güveni verdikten sonra kimse beni tutamadı” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, kupasını aldı. Türk Telekom Arena Stadyumu’nda yapılan kupa töreninin ardından medya mensuplarının sorularını yanıtlayan yetenekli oyuncu Yasin Öztekin, “Öncelikle ben bütün takım arkadaşlarımı, hocamı, başkanlarımı tebrik ediyorum. Gerçekten zor bir sezondu bizim için. Benim için daha da zordu. Bütün maçlar hiçbir kolay maçımız yoktu ama her zaman inandık kupaya. Şampiyon olacağımızı biliyorduk, şükürler olsun bugün bu atmosferi yaşadık” dedi.
“HAMZA HOCA GÜVEN VERDİKTEN SONRA BENİ KİMSE TUTAMADI”
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmemesi halinde gidebileceğine dikkat çeken Yasin, “Tabii ki o gelmeseydi belki de gidebilirdim de çünkü oynamıyordum. Şükürler olsun ki geldi Hamza hoca. Ne kadar teşekkür etsem az. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Oynamadığım zaman da çalıştım hiçbir şey demedim. Bir gün o şansın geleceğini biliyordum o da Hamza hocaydı. Bana o güveni verdikten sonra kimse beni tutamadı. Bunu oynamadığım zaman da söyledim, hiç kimse beni tutamayacak diye. Ben çok mutluyum ilk senemde şampiyonluk yaşadım” diye konuştu.
“MİLLİ FORMAYI 7-8 SENE BEKLEDİM”
A Milli Takım’a seçilmesine ilişkin bir soruya ise Yasin, “7-8 sene bekledim. Fatih hocama çok çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’a faydalı olduğumu düşünüyorum. O da beni ödüllendirdi diye düşünüyorum. O formayı giymek herkese nasip olmaz. Kazakistan’a karşı inşallah forma şansı bulur milli takıma faydalı olurum” dedi.