Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon olarak tamamlayıp, PTT 1. Lig’e yükselen Yeni Malatyaspor’a şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören verecek.
6 yıl aradan sonra PTT 1. Lig’e yükselmeyi başaran Yeni Malatyaspor’da şampiyonluk sevinci sürerken, kazanılan şampiyonluk kupasının Yıldırım Demirören tarafından Malatya’da verileceği belirtildi.
Şampiyonluk hayalini sonlandıran sarı-kırmızılı takım, cezası nedeniyle Malatya İnönü Stadı’nda şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayamamıştı. Zaferi görkemli bir kutlamayla yaşamak isteyen Yeni Malatyaspor yönetimi, kupasını düzenlenecek olan bir organizasyonla almayı planlıyor.
Buna göre sarı-kırmızılılar şampiyonluk kupasını 19 Mayıs’ta Malatya İnönü Stadı’nda düzenlenecek ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de katılacağı organizasyonla alacak.
"MALATYALILARI STADA BEKLİYORUZ"
Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 19 Mayıs’ta düzenlenecek olan şampiyonluk kupası takdim törenine Malatyalıları beklediklerini ifade etti.
Selim Pilten, şampiyonluk kupasını düzenlenecek olan güzel bir organizasyonla alacaklarını belirterek, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in davetlerini kırmadığını ve kupalarını başkanın elinden alacaklarını söyledi.
Şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayamadıklarını belirten Pilten, “Güzel bir sezonun ardından şampiyon olduk. Yıllar sonra gelen başarı hepimizi oldukça mutlu etti. Yıllardır özlemini duyduğumuz şampiyonluğu doyasıya kutluyoruz. Sıra şampiyonluk kupamızı almaya geldi. 19 Mayıs’ta Malatya İnönü Stadı’nda düzenleyeceğimiz organizasyonla şampiyonluk kupamızı TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden alacağız. Malatyalıları 19 Mayıs’ta Malatya İnönü Stadı’na bekliyoruz” dedi.