PTT 1.Lig takımı Yeni Malatyaspor’da gözler kulüp başkanı Adil Gevrek ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır görüşmesine çevrildi. Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in devam edip etmeme konusundaki net kararını açıklamak için Malatya’ya geleceği belirtildi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme gerçekleştireceği belirtilen Gevrek’in Çakır’dan ekonomik olarak istediği desteği alması halinde göreve devam edeceği ifade edildi.
31 Mayıs’ta hem mali kongresini hem de seçim kongresini gerçekleştirecek Yeni Malatyaspor’da yaşanan yönetimsel belirsizliğin hafta sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor. Malatya’ya gelerek temaslarına devam edeceği belirtilen mevcut başkan Adil Gevrek’in ilk olarak büyükşehir belediye başkanı ve kulüp divan kurulu başkanı Ahmet Çakır ile görüşeceği ifade edildi.
Daha önce Adil Gevrek’e yönetimini güçlendir diyen Ahmet Çakır’ın, Gevrek’in yeni döneme devam etmesi halinde ne kadar ve nasıl bütçe oluşturacağını soracağı, Gevrek’in yol haritasını beğendiği takdirde ise gelecek sezon için devam etmesi yönünde katkı sunacağı öğrenildi.
Yaklaşık 10 gündür yeni yönetimi kurmak için birçok görüşme gerçekleştiren Adil Gevrek’in ise büyükşehir belediyesinden geçen sezona göre daha fazla destek istemeye hazırlandığı öğrenildi. Takımı yine şampiyonluğa oynatmak istediğini her fırsatta dile getiren Gevrek, devam edip etmeme kararını Çakır ile yapacağı görüşmeden sonra verecek.