Önümüzdeki sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek Yeni Malatyaspor’da sözleşmeleri biten ve devam eden oyuncularla henüz masaya oturulmaması camiayı yeni sezon öncesi tedirgin ediyor.
Önümüzdeki sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek Yeni Malatyaspor’da yönetim belirsizliği sürerken, takımda sözleşmeleri biten ve devam eden oyuncularla henüz masaya oturulmaması camiayı yeni sezon öncesi tedirgin ediyor.
Yeni Malatyaspor yönetiminin önümüzdeki sezon için kadrosunda tutmak istediği ancak henüz masaya oturmadığı oyuncular şunlar:
İrfan Başaran, Serkan Çalık, Ali Sakal, Ramazan Kahya, Samed Kartal, Vedat Budak, Aydın Çetin, Sadık Çiftpınar, Osman Fırat, Vedat Kapurtu.
Yeni Malatyaspor yönetiminin sözleşmesi biten oyunculardan defans oyuncusu Koray Şanlı ile anlaştığı ancak bu anlaşmayı henüz resmiyete dökmediği öğrenildi.
TEKNİK HEYET BELİRSİZLİĞİ
Yeni Malatyaspor’da futbolculara geçen sezondan kalan yaklaşık 1 milyon 250 bin TL’lik 16 maç başı ücretin henüz ödenmediği, bundan dolayı sarı-kırmızılı oyuncuların birçoğunun bu durumdan rahatsız oldukları öğrenildi.
Bu arada Yeni Malatyaspor’da yönetim sıkıntısından dolayı teknik heyet konusunda da tam bir belirsizlik hakim.
Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Feyyaz Uçar’ın sözleşmesi 31 Mayıs tarihi itibariyle sona erdi.
Yeni sezonla ilgili olarak 15 milyon 500 bin TL tahmini bütçe açıklayan sarı-kırmızılı yönetimin göreve devam etmesi halinde Feyyaz Uçar ile tekrar anlaşma ihtimalinin çok zayıf olduğu öğrenildi.