Önümüzdeki sezon PTT 1.Lig’de mücadele edecek Yeni Malatyaspor’da yönetim yeni sezon hazırlıklarına başlarken, geçen sezonun kadrosundan sözleşmesi süren ve devam edilmesi düşünülen oyuncular ile yeniden anlaşma sağlanan oyuncular belli oldu.
Yeni Malatyaspor yönetiminin önümüzdeki sezon için kadrosunda tutmak istediği isimlerin, İrfan Başaran, Serkan Çalık, Ali Sakal, Ramazan Kahya, Samed Kartal, Vedat Budak, Aydın Çetin, Sadık Çiftpınar, Osman Fırat ve Vedat Kapurtu olduğu öğrenildi. Bu arada Yeni Malatyaspor yönetiminin sözleşmesi biten oyunculardan defans oyuncusu Koray Şanlı ile masaya oturarak yeni sezon için yeniden anlaşmaya vardığı belirtildi.
Yeni Malatyaspor’a 2 sezon önce Adanaspor’dan transfer olan Koray Şanlı ile her konuda anlaşmaya varıldığı, resmi sözleşmenin kongrede sonra imzalanacağı ifade edildi.
FUTBOLCULAR ÖDEME YAPILMASINI BEKLİYOR
Yeni Malatyaspor’da geçen sezondan kalan yaklaşık 1 milyon 250 bin TL’lik 16 maç başı ücretin henüz ödenmediği, bundan dolayı sarı-kırmızılı oyuncuların henüz tatile çıkamadığı öne sürülüyor. Maç başı ve sezon içerisinde sözü verilen primlerini alamadıklarından dolayı Malatya’dan ayrılmayan futbolcuların, ödeme yapılması için başkan Adil Gevrek’in Malatya’ya gelmesini bekledikleri öğrenildi.
UÇAR İLE KUPA TÖRENİNDEN SONRA YOLLAR AYRILIYOR
Bu arada Yeni Malatyaspor yönetiminin yeni sezon için Feyyaz Uçar ile devam etmeyeceğinin kesinleştiği ifade edildi. Kariyerinin ilk şampiyonluğunu Malatya’da yaşayan tecrübeli teknik adamla yola devam etmeyi düşünmediği ifade edilen sarı-kırmızılı yönetimin, bu kararını salı günü Malatya’da yapılacak kupa töreninden sonra kendisiyle de paylaşacağı öğrenildi. Uçar ile yolların ayrılmasındaki en büyük nedenin yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giyecek oyuncuların tecrübeli teknik adamı istememesi olduğu öne sürülüyor.