Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Yeni Malatyaspor’un şampiyonluğunu düzenledikleri geceyle kutladılar.
Salon Venüs’te yapılan şampiyonluk gecesine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Übeyt Akçin, Yeni Malatyaspor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Sorumlusu Fahrettin Eserdi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Malatya Şube Başkanı Seyfullah Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.
Gecede ilk konuşmayı yapan Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Alpaslan Çelik, şampiyonluk gecesine katılan herkese teşekkür edip, taraftar olarak şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadıklarını kaydetti.
Malatyaspor aşkının farklı bir sevda olduğunu kaydeden Çelik, “Biz her zaman takımımızın yanında olduk. Bu sezon bir an olsun inancımızda azalma olmadı. Bize bu sevinci yaşatan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Çelik’ten sonra sahneye çıkan Yeni Malatyaspor As Başkanı Nusret Öncü ise duygusal bir konuşma yaparak, sarı-kırmızılı taraftarlarla vedalaştı.
Geçen sezon aldığı cezaları hatırlatan Öncü, “Ben Malatyalıyım ve her zaman takımımızın yanında olacağım. Geçen yıl aldığımız cezaların davasına çıkıyorum ama yalnızım. Ben bu göreve gelirken Sayın Adil Gevrek’i kıramadığım için kabul etmiştim. İşimi, zamanımı 1 yıl boyunca Malatyaspor için harcadım. Helal olsun. Yeni dönemde yönetimde olmayabilirim. Herkes hakkını helal etsin” diye konuştu.
YENİ MALATYASPOR BAŞKANI GEVREK: “ŞAMPİYONLUĞUN MİMARI TARAFTAR”
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise şampiyonluğun en büyük mimarının taraftar olduğunun altını çizdi.
Yeni dönemde başkanlığa devam edeceğini kaydeden Gevrek, “Biz bir aileyiz. Şampiyonluğu hep birlikte kazandık. Bu taraftar o kadar büyük bir taraftar ki, hiçbir zaman yalnız kalmadık. Allah’ın izniyle PTT 1.Lig’de de güzel şeyler yaşayacağız. Yalnız sizlerden ricam biraz sabırlı olun. Biliyorsunuz bu lig kolay bir lig değil. Biz el ele, kol kola her şeyin üstesinden geliriz. Yeter ki sabırlı olalım. Ben bir kez daha taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu gurur, bu mutluluk onların” ifadelerini kullandı.
Daha sonra sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı, Ak Parti Milletvekili Öznur Çalık ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Übeyt Akçin sahneye çıkarak, sarı-kırmızılı taraftarları şampiyonluktan dolayı tebrik etti.
Bu arada gecede Yeni Malatyaspor’un imzalı forması ve futbol topu açık arttırma usulüyle satışa sunuldu.
Formayı 10 bin TL ile en yüksek fiyatı veren Ak Parti Milletvekili Öznur Çalık alırken, futbol topunu ise 5 bin TL ile CHP Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı satın altı.