Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Kırklareli’nin ev sahipliğinde yapılacak Balkan Kupası’nda mücadele edecek.
2015 Nisan ayı içerisinde Hollanda’da gerçekleştirilen Challange Kupası’nda üçüncü olan ve Süper Lig’de rakiplerine kök söktüren YOSK, Balkan Kupası’ndan kupa ile dönmek istiyor. Geçen yıl Bulgaristan’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda Aydın Engelliler Spor Kulübü şampiyon olmuştu. 28-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kırklareli’nde yapılacak organizasyonda Türkiye’yi Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Beşiktaş RMK Marine, Kırklareli Bedensel Engelliler temsil edecek. Kupaya Bulgaristan’dan ise Varna Disapled Sports Club ve Burgas Sports Club katılacak.
Başarılı bir sezon geçirdiklerinin altını çizen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, "Bu yıl bizim için çok başarılı geçti. Hollanda’da oynadığımız Challange Kupası’nda üçüncü olarak ülkemize ve Yalova’mıza büyük sevinç yaşattık. Süper Ligde ise büyük takımlara kafa tutarak kritik galibiyetler aldık. Şimdi ise Balkan Şampiyonası’nda mücadele edeceğiz. İnşallah orada da başarılı olarak evimizle kupayla döneceğiz" dedi.