Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “İyi ki de ilk ikiye girip Süper Lig’e çıkmamışız. Böylesi daha zevkli oldu” dedi.
PTT 1. Lig Play-Off Final maçında Samsunspor’u penaltılara giden maçta mağlup eden Antalyaspor da teknik direktör Yusuf Şimşek, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Süper Lig’e çıktığımız için çok mutluyuz. Hedefimiz ilk ikiye kalarak Süper Lig’e çıkmaktı. İyi ki de çıkmamışız, böylesi daha zevkli oldu” açıklamasında bulundu.
Şimşek, "Şu an Antalya’da çok güzel bir ortam olduğunu düşünüyorum. Rabbime şükürler olsun, bize bu şampiyonluğu yaşattı. Bütün futbolcularımı tek tek tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yusuf Şimşek’e Antalyaspor’daki sözleşmesi sorulması üzerine genç çalıştırıcı, “Başkanla gelirken farklı konuşmuştuk. Kısa dönem için değil uzun dönem içindi. Süper Lig’e kalırsak farklı, PTT’de devam edersek farklı olacaktı. Hedefimiz ilk ikiden çıkabilmekti. İyi ki de çıkmamışız böylesi daha da zevkli oldu. 3 yıllık imza attık. Ben Antalyalıyım. Şükürler olsun Allah’ım bizi ve futbolcu kardeşlerimi tarihe yazacak. Antalyalı olup da Antalya’yı şampiyon yapan yok” cevabını verdi.