Türkiye’nin sahada ve diplomaside oldukça başarıyla yürüttüğü bugün 7’cı gününe giren, Afrin Zeytin Dalı harekâtı, Türkiye düşmanı küresel güçlerin ve dönek devletlerin yöneticilerini tedirgin ederek morallerini bozmuştur. Bu dönek Türkiye topraklarını bölmek isteyen, yıllardır malum terör örgütlerini başta silah, eğittim ve her türlü maddi büyük imkânlarla destekleyen bu hainlerin yapmış oldukları tutarsızı açıklamalarından belli olmaktadır.

Türkiye durup dururken bu harekâtı başlatmadı. Güney sınırlarımızda yıllardır palan bir terör devleti kurma çalışmalarını, Türkiye Cumhuriyeti, devletimiz, hükümetimiz büyük bir sabırla ve üzüntüyle aylardır takip etmekte, bu devletleri hukuk çerçevesinde ve meşru haklarımız doğrultusunda uyarmakta, bu terör örgütlerinin yıllardır Türkiye ve Suriye halkına vermiş olduğu maddi ve manevi zararları her platformda defalarca dile getirerek uyarılarda bulundu. Bu ülkelere bölgemizde konuşlanan bu terör örgütlerinin kötü hain emellerinin bir gün kendilerine doğrulacağını defalarca dünya kamuoyuna duyurmaya devam etmiştir. Başta, sözde en büyük müttefikimiz ABD olmak üzere ilgili devletleri ve yöneticilerini yıllardır ciddi ciddi uyarmaktaydı. ABD bu bölgede konuşlanmış Türkiye ye karşı amaçları belli olan taşeron terör örgütleri, PYD, YPG, PKK, DEAŞ ve uzantıları terör örgütlerine verilen silah ve her türlü imkânlarla yıllardır palazlanmaktadır. Türkiye devletinin İstihbaratı ve TSK takibi sonucu oluşan tehlikenin varlığına artık daha fazla dayanılacak sabrımız kalmamıştır. TSK artık bu toprakların bu teröristlerden temizlenme vakti gelmişti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteği ile Özgür Suriye Ordusunun Arap bölgesi olan bu topraklara yerleşmiş olan bulunan, YPG, PYD, PKK, DEAŞ terör örgütlerinin işgal altında bulunan ABD’nin ve uşağı olan İsrail’in bu Kırlı oyununu, Türk Siahlı Kuvvetlerimizin kahraman askerleri Afrin’e başlatmış oldukları Zeytin Dalı operasyonu ile bozguna uğratmaya devam ediyorlar. Allah kahraman askerlerimizi bu alçaklarının tuzaklarından korusun. Kazdıkları tuzaklara kendileri düşsün inşallah. Kahraman askerlerimiz bu terör örgütlerinin konuşlandığı bu yerleri hainlerden temizleyip kurtaracağı günler yakındır. Allah telanın yardımı kahraman Askerlerimizin üzerine üzerlerine olsun.

Savaşta olan askerlerimiz zor coğrafya ve kış mevsimi şartları altında şehitler vermenin üzüntüsü hepimizi derinden yaralanmaktadır. Bütün dünya bilmelidir ki, Türk devleti ve TSK olarak haklı ve meşru bir operasyonda şehit verdiğimiz askerlerimize, Allahtan rahmet ve ailelerine büyük sabrı cemiller diliyorum. Gazilerimize Allahtan açıl şifalar diliyorum. İnşallah bundan sonra daha fazla şehitlerimiz olmaz. Gece, gündüz, dualarımız kahraman askerlerimize ve şehitlerimizedir. Kahraman askerlerimiz; Gazan mübarek, Fetih süresi yoldaşın, Yolun açık olsun! Zaferin kutlu ve mübarek olsun.