İlçelerine otobüs seferlerinin arttırılmasından son derece memnun kalan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çaykara ilçesine hafta içi düzenlenen otobüs seferlerini dörde çıkardı. Daha önceleri Trabzon’dan Çaykara’ya günde bir sefer düzenlenirken, 13 Temmuz 2015 Pazartesi gününden itibaren Çaykara’ya hafta içi dört, Cumartesi günü ise üç sefer düzenlenmeye başlandı. Karaçam-Çaykara-Trabzon hattında haftanın altı günü otobüs seferleri saat 07:00’da Karaçam’dan kalkan otobüsle başlıyor ve Trabzon’dan Çaykara’ya saat 17:00’da kalkan otobüsle sonlanıyor.
Çaykaralı vatandaşlar, ilçelerine düzenlenen otobüs seferlerinin arttırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Büyükşehir Belediyesi’nin Çaykara otobüsü ile seyahat eden Halim Süleymanoğlu isimli vatandaş, “Çok güzel oldu, çok yararlı oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin icraatlarından çok memnunuz. Allah razı olsun” ifadelerini kullanırken, İsminaz Batu isimli vatandaş, “Bu sıcakta otobüs buldum, daha ne isteyeyim. Keyfim yerinde. Sayın Başkanımıza, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU: “HALKA HİZMET HAKK’A İBADETTİR”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “halka hizmet Hakk’a ibadettir” anlayışıyla hizmet vermeye devam ettiklerini ifade ederek, “Pazartesi gününden itibaren Çaykaramıza hafta için dört, Cumartesi günü üç sefer düzenlemeye başladık. Böylece Çaykara’nın, Karaçam’ın ulaşım sorununu ortadan kaldırmış olduk. Her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.