Düğün yapan fakat nikâh kıyamayan genç kız E.Ö.’nün yaptığı suç duyurusu üzerine H.T. hakkında nitelikli cinsel istismar, hakaret ve tehdit iddiasıyla 8 yıldan 19 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan H.T., eşinden de boşandı.

Trabzon'da taciz ettiği iddia edilen 17 yaşındaki E.Ö. adlı genç kıza gelinlik giydirip, düğün yapan H.T. (23), sıra nikâha gelince evli olduğu ortaya çıktı. E.Ö. yaptığı suç duyurusu üzerine H.T.'nin hakkında nitelikli cinsel istismar, hakaret ve tehdit iddiasıyla 8 yıldan 19 yıla kadar hapis istendi.

DERE KENARINDA YÜRÜDÜLER

Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden E.Ö. adlı genç kızla tanışan H.T. arasında kısa sürede bir aşk başladı. Sevdiği adamla sık sık bir araya gelen E.Ö.,18 yaşına girmeye 4 gün kala H.T. ile yeniden buluştu. H.T. sevgilisi E.Ö. ve arkadaşı S.A.'yı arabasına alarak gezmeye götürdü. Bir süre birlikte gezen H.T. ve E.Ö. araçtan inerek, dere kenarında bir süre yürüyüş yaptı.

DERE KENARINDA TACİZ ETTİ
İkili bir süre yürüdükten sonra dere kenarında oturdu. Bu arada H.T., yanındaki E.Ö.'yü öpmeye başladı. Genç kız bu duruma itiraz etti. H.T.,genç kızı tehdit ederek, taciz etti. Daha sonra ikili araçlarının yanına döndü. H.T. ve E.Ö., burada kendileri bekleyen S.A.'yı evine bıraktıktan sonra kayıplara karıştı. Bir ay süreyle sevdiği adamla birlikte kaçan genç kız, ailesine yaşadıklarını anlattı.

EVLİLİK HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Ailenin evliliğe olumlu bakması üzerine evine dönen genç kız, düğün hazırlıklarına başladı. H.T. damatlık E.Ö. ise gelinlik giydi. H.T. ile düğün yapan E.Ö., sıra nikaha gelince acı gerçekle yüzleşti. H.T.'nin evli olduğunu öğrenen E.Ö., suç duyurusunda bulundu. Şikâyet üzerine E.Ö.'ye cep telefonundan hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gönderen H.T. hakkında 8 yıldan 19 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Bu arada H.T. eşinden de boşandı.