Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile makamında bir araya gelerek yapılacak olan golf idman sahası için gerekli yer temini hakkında bir görüşme yaptı.
Golf kültürünü ülkemize yaymak için memleketi Trabzon’a yatırım yapmak istediklerini ifade eden Ağaoğlu, tesis yapılması için yer temin edilmesi gerektiğini belirtti.
“Tesis yapılması için bu bağlamda Yomra Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu ile bir görüşme yaptık” diyen Ağaoğlu, “Başkanımız sağ olsun bütün projelere açık. Yatırım yapılması için yer temininde bulacağını söyledi. Teknik ekibimizi birkaç ay içerisinde Yomra’ya göndererek incelemelerde bulunacağız. İnşallah en kısa zamanda tesisimizi yaparak, uluslararası turnuvaları Trabzon’da düzenleyeceğiz” dedi.
Ağaoğlu’nun ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade eden Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise “Yeter ki ilçemize yatırım gelsin. Biz üzerimize düşeni yaparız. Çok önemli bir yatırım. Yomrasporumuzun idmanlarını gerçekleştirdiği suni çim sahada golf idman sahası yapılacak. Golf sahası için de bir kaç projemiz var” diye konuştu.