Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ‘Taşeronlara Kadro’ müjdesinin ardından Trabzon’daki taşeron işçiler Başkan Revi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Taşeron işçiler adına konuşan Alaattin Çabuk, “Uzun zamandan beri taşeron işçiler olarak heyecanla bugünü bekliyorduk. Bu andan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Buna sebep olanlardan Allah razı olsun. Ne zaman böyle bir şey olacağını takip ediyorduk. Başta Sayın Başbakanımızdan ve hükümetimizden Allah razı olsun, Allah yardımcıları olsun” dedi.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise, seçim süreçlerinde vatandaşlara yapabileceklerini anlattıklarını belirterek, “Bütün çalışmalarımızda Trabzon’umuzla alakalı sözlerimiz oldu. Bu sözlerimizi yerine getirmemiz için gayret içerisindeyiz. Kabine kurulalı 4 ay oldu ve bu kısa sürede çalışma hayatıyla alakalı çok önemli reformlar yapıldı” ifadelerini kullandı.
Taşerona kadro müjdesiyle birlikte hem asil hem de yardımcı işte çalışanların kadroya alınacağını belirten Başkan Revi, “Biz de sizler gibi mutluyuz. Buna istinaden ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun. Bunun bir izahı var aslında, ülkemiz ne kadar zenginleşirse bize düşen pay da artacaktır. Taşeron çalışanlara kadro kararı alan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu sevinci birlikte paylaştık ve bu nezaketiniz için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yapılan açıklamaların ardından taşeron işçiler Başkan Revi’ye çiçek takdim etti ve sonrasında toplu fotoğraf çekildi.