Trabzon’da görevli polis memuru 51 yaşındaki Veli Çakı, eşi 51 yaşındaki Gönül, oğlu 26 yaşındaki Çağatay ve kızı 18 yaşındaki Tansu Tenay Çakı’yı tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Polis memuru Veli Çakı ile kızı Tansu Tenay Çakı hayatını kaybetti, ağır yaralanan Gönül Çakı ile oğlu Çağatay Çakı tedavi altına alındı.

Trabzon’daki Taksim Karakolu’nda 8 yıldan bu yana görev yapan polis memuru Veli Çakı, Pelitli Mahallesi’ndeki evinde bu sabah ailesiyle kahvaltı yaptığı sırada, belirlenemeyen nedenden dolayı cinnet getirerek beylik silahını çekerek eşi ve çocuklarına kurşun yağdırdı. Eşi Gönül, sonra da oğlu Çağatay ve kızı Tansu Tenay Çakı’yı vuran polis memuru Çakı, ardından da tabancayı kendi başına dayayıp tetiği çekti.

Çakı olay yerinde hayatını kaybederken, kızı evinde, oğlu ise kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybederken, eşi ise yine aynı hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Veli Çakı, sosyal medyada paylaştığı ilginç videolar ile hem meslektaşlarının hem de Trabzonlular'ın büyük sevgisini kazanmıştı. Çakı, sıradışı kimliği ile sevilen bir polis memuruydu.