Trabzon’da hararet yapan otomobilinden inip yolun karşısından su almaya giden sürücü yoldan karşıdan karşıya geçerken başka bir otomobilin kendisine çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı. Şahsa çarpan sürücü ise bir an olsun çarptığı kişinin başından ayrılmayarak ambulansın gelmesini bekledi.

Kaza, Trabzon’un Yalıncak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rize’den Trabzon istikametine seyir halinde olan Selçuk Alver (51) yönetimindeki yabancı plakalı otomobil, Yalıncak mevkiinde hararet yapmaya başladı. Bu sırada otomobilini yol kenarına çekerek su almak için elindeki bidon ile yolun karşısına geçmeye çalışan Alver’e, Trabzon’dan Rize istikametine seyir halinde bulunan Akın Y.’nin kullandığı 61 LJ 558 plakalı otomobil çarptı. Kaza sonrası ağır şekilde yaralanan Selçuk Alver için kazaya sebeb olan sürücü Akın Y. ambulans çağırdı.



ÇARPTIĞI SÜRÜCÜNÜN BAŞINDAN BİR AN OLSUN AYRILMADI

Yaralanan Selçuk Alver’e ilk müdahaleyi kendisine çarpan otomobil sürücüsü Akın Y, yaparken elini bırakmayarak ambulansın gelmesini bekledi. Bir süre sonra olay yerine intikal eden ambulans yaralı Selçuk Alver’i alarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne götürürken Alver’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.