Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırının faili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A.'nın ifadeleri alındığı sırada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Yaklaşık 1 saat Emniyet'te kalan Hacıosmanoğlu'na çıkışta şüphelinin annesinden şok tepki geldi.

"ARAŞTIRMANIN SONUÇLARINI BEKLİYORUZ"

Yakınlarının suçsuz olduğunu savunan bu kişiler, Hacıosmanoğlu'ndan konuyla ilgili yardım istedi. Bunun üzerine aracının kapısını açarak bu kişilerle görüşen Hacıosmanoğlu, gazetecilerin ziyarete ilişkin sorusu üzerine, Emniyet Müdürü Murat Köksal'ı konuyla ilgili bilgi almak için ziyaret ettiğini anlattı. Teknik konularla ilgili görüşme yapmadıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Genel bir görüşme yaptık. Araştırmaların sonuçlarını bekliyoruz" dedi.

"ÇOCUKLARIM SENİN YÜZÜNDEN İÇERİDE YATIYOR"

Hacıosmanoğlu'na Emniyet Müdürlüğü çıkışında gözaltında olan bir şahsın annesi tarafından tepki geldi. Hacıosmanoğlu'nun aracındayken yolunu kesen gözaltındaki Emre A.'nın annesi Trabzonspor Başkanı'na çıkıştı; "Çocuklarım senin yüzünden içeride yatıyor. Benim oğlum suçsuz. Kurtaracaksın onu, gidemezsin." diyerek tepki gösterdi.