Trabzonspor’a, 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak kongre öncesinde bomba gibi bir haber geldi…

 
Mircea Lucescu’nun Türkiye temsilcisi Süreyya Ertuğrul, Rumen teknik adamın Türkiye’ye gelerek bordo mavililerle masaya oturacağını söyledi.
 
Önceki gün katıldığı bir televizyon programında Lucescu ile bizzat görüştüğünü ve Trabzon’a gelmeye sıcak baktığını açıklayan Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta, başkan seçilmesi halinde Rumen hocanın ilk tercih olacağını belirtmişti. Usta’nın bu açıklamalarından sonra heyecan yaratan haber Lucescu’dan geldi.
 
"50.YIL HEDEFİNDEN BAHSEDİNCE FİKRİ DEĞİŞTİ’’
Gece yarısı A Spor kanalına bağlanan Lucescu’nun Türkiye temsilcisi Süreyya Ertuğrul bu iddiayı doğrulayarak Muharrem Usta’nın başkan seçilmesi halinde Rumen hocanın İstanbul’a gelerek masaya oturacağını ifade etti.
 
Lucescu’ya 3-4 gün önce Trabzonspor’un ilgisinden bahsettiğini ancak ilk etapta sıcak bakmadığını söyleyen Ertuğrul, ‘Ancak Muharrem Usta’nın projelerinden ve yeni başkanın 50.yılda çok büyük hedeflerinin olduğundan bahsedince fikri değişti. Muharrem Usta başkan seçilecek olursa Lucescu bu ay içinde Türkiye’ye gelecek ve büyük ihtimalle gelecek sezon için anlaşma sağlanacak’ açıklamasını yaptı.
 
DAHA ÖNCE TWITTER’DAN GÖNDERME YAPMIŞTI
Daha önce başkan adayı Muharrem Usta twitter hesabından Lucescu’nun fotoğrafını paylaşarak ‘istikrar ve başarının adı Mircea Lucescu. Hocam Türkiye seni hiç unutmadı ve unutmayacak’ notunu düşmüş bu paylaşım takımın başına Lucescu’nun getirileceğine yorumlanmış ve taraftarlar arasında heyecan yaratmıştı.