Trabzonspor'un yapımı devam eden yeni stadı Akyazı Arena Stadı'na kimin ismi verileceği tartışılırken bugün ortaya bomba bir iddia atıldı.

 
Son Nokta Gazetesi'nin iddiasına göre geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Ak Parti'nin Trabzon kurmayları yeni stada efsane kaleci ve teknik direktör Şenol Güneş'in ismini vermek için harekete geçti.
 
AĞAOĞLU: BİZİM DAHA BÜYÜK EFSANELERİMİZ VAR
 
Ancak konuyla ilgili Hürriyet'e açıklama yapan Trabzonspor'un Akyazı Stadı'ndan sorumlu yöneticisi Erol Ağaoğlu şu an için Akyazı Stadı'na verilecek isimle ilgili henüz net bir gelişmenin olmadığını söyledi.
 
Şenol Güneş'in Trabzonspor'un değerlerinden biri olduğunu ifade eden Ağaoğlu, "Şenol Güneş isminin yeni stada verilmesi kimseyi rahatsız etmez ancak bizim Hüseyin Avni Aker, Ali Osman Ulusoy gibi daha büyük efsanelerimiz varken önce onlar anılmalı" dedi.
 
Şenol Güneş isminin Akyazı tesislerinin bir bölümüne verilmesinin daha doğru olacağını söyleyen Ağaoğlu, "Stadın önce kullanım hakkını almalıyız isimler daha sonra konuşulur mesela yeni tesislerimizde yer alacak kamp eğitim merkezine Şenol Güneş ismi verilebilir" şeklinde konuştu.